Laat u ontzorgen en meld u vandaag nog aan!

Riool verstopping? Bel ons 06 430 331 83

Onze Service

Wij van Kornet Riooltechnieken zijn al enige jaren gespecialiseerd in het verhelpen van rioleringsproblemen. Of het nu gaat om een verstopping in uw wc, gootsteen, wasbak en/of afvoer, maar ook zeker het grotere buitenwerk. Bij ons bent u aan het juiste adres. Nieuw en uniek bij Kornet is de Rioleringsverzekering een uniek concept dat u behoed van grote uitgave in tijden dat het u niet goed uitkomt en laten we eerlijk zijn, is dat niet altijd zo?!

Voordelen op een rij wanneer u de Rioleringsverzekering bij Kornet Riooltechnieken afsluit:
• 24/7 bereikbaar • 3 maanden garantie • lager starttarief van € 60,50 incl. btw • vervolg uren € 50,00 i.p.v. € 60,00 per uur

Altijd verzekerd

Met de rioleringsverzekering van Kornet Riooltechnieken bent u altijd voorbereid. Geen grote uitgaves meer bij verstoppingen en/of rioolbreuk.

Kosten

Voor een eenmalig bedrag van € 60,00 bent u al verzekerd. Zo komt u nooit voor vervelende verassingen te staan in tijden van nood.

Bespaar

Te vergelijken met het normale tarief bespaard u enorm op de kosten in tijden van nood. Meld u vandaag nog aan voor onze rioleringsverzekering.

Flexibel

U kunt met ons telefonisch, via mail of fax een afspraak maken. Deze kunnen plaats vinden wanneer het u uitkomt, zo hoeft u geen vrij te nemen.

KornetOnzeServices

 

TECHNIEKEN

  • verstopping - kornet riooltechnieken
    Kornet Riooltechnieken
    Wij van Kornet Riooltechnieken zijn al enige jaren gespecialiseerd in het verhelpen van diverse rioleringsproblemen. Of het nu gaat om een verstopping in wc, gootsteen, wasbak of een afvoer, maar ook zeker het grotere buitenwerk. Bij ons bent u aan het juiste adres. Nieuw en uniek bij Kornet is de Rioleringsverzekering: een Uniek concept dat u behoed van grote uitgave in tijden dat het u niet goed uitkomt en laten we eerlijk zijn, is dat niet altijd zo?!

VRAGEN OF AFSPRAAK?

Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, Wij staan u graag te woord en zullen proberen al uw vragen te beantwoorden.

Contact ons