Laat u ontzorgen en meld u vandaag nog aan!

Riool verstopping? Bel ons 06 430 331 83

Chemische ontstoppingsmiddelen

chemische ontstopping voor uw verstopping

Waarschijnlijk heb je al van alles geprobeerd en ben je nu aangekomen op het gebruik van chemische middelen om uw verstopping¬†te onstoppen…
Pas wel op met allerlei chemische middelen! Ze kunnen uw riool aantasten én de werking van de rioolwaterzuivering verstoren. Schakel liever een loodgieter in!
Toch liever zelf nog even proberen…? Dan is het noodzaak rekening te houden met het volgende:

Gebruik enkel ontstoppingsmiddelen als je zeker weet dat je een pvc leiding hebt. Bij koperen en gietijzeren leidingen worden door het bijtende middel in combinatie met water de leidingen aangevreten! En dan zijn we nog verder van huis en zit je niet alleen met een verstopping maar ook nog eens met een lekkage!

Wat eigenlijk met alle verstoppingen geldt, voorkomen is beter dan genezen, maar goed het kan de beste en schoonste overkomen en het is altijd van belang om te kijken of je alleen een enkele verstopping heb, zoals in je doucheput, gootsteen of wc. Het kan ook gebeuren dat je een gehele verstopping heb en dat niks meer door loopt.

Wij van Kornet Riooltechnieken helpen je graag weer ontstoppen en mocht je van tevoren alvast ingedekt willen zijn dan kan je bij ons altijd van te voren een rioleringsverzekering afsluiten. Zo bent u altijd geholpen in tijden van nood, want een verstopping komt meestal in tijden dat het niet uitkomt…

Share:

No Comments Yet.

Geef een reactie

Your email address will not be published.