Laat u ontzorgen en meld u vandaag nog aan!

Riool verstopping? Bel ons 06 430 331 83

Benieuwd wat anderen zeggen over Kornet Riooltechnieken?
Hier onder vindt u beoordelingen van onze klanten.

Mocht u zelf een keer geholpen zijn door Kornet Riooltechnieken, dan zijn wij natuurlijk heel benieuwd naar uw beoordeling. Via naast staand formulier kunt u heel eenvoudig uw beoordeling plaatsen.

Wat klanten vertellen over onze diensten

Uitstekend

★★★★★
5 5 1
Rene is een professionele loodgieter die geen probleem uit de weg gaat en doorgaat tot hij een oplossing voor het probleem heeft gevonden. Ik had best een groot probleem in de wc en hij liep naar de auto wat te halen en zei 'soms zit het mee en soms zit het tegen' maar bleef goedgemutst en haalde alles eruit om het te fixen !! Dank Rene. De volgende keer kom ik zeker bij Rene terug

Top service!

★★★★★
5 5 1
Wij hebben inmiddels meerdere keren een beroep gedaan op Rene en altijd tot volle tevredenheid. Hij geeft in tegenstelling tot de meeste andere bedrijven aan hoe laat hij komt, in plaats van op welk dagdeel hij komt. Je hoeft dus niet een hele ochtend of middag vrij te houden in je agenda. Ook is hij niet te beroerd om tegen zeer redelijk tarief 's avonds of in het weekend te komen. Niet verder zoeken, gewoon kornet-riooltechnieken benaderen.

Snel en vakkundig

★★★★★
5 5 1
Ik kan René al wat langer. René is altijd goed bereikbaarder doet zijn best om zo snel mogelijk ter plaatsen te zijn en de problemen op te lossen. Hij doet dat sneld en vakkundig en gaat pas weg als de problemen zijn opgelost en de klant tevreden is. En dat allemaal tegen een zeer redelijk tarief. Goed dat er vandaag de dag nog zulke bedrijven en mensen te vinden zijn. Ik ben dan ook meer dan tevreden met de service die René ons bied.

Beoordelingsformulier

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content